Yrityksellä on tällä hetkellä kuusi toimipistettä Pietarin alueella. Ne tarjoavat monikäyttöiset uima-allasalueet yhdistettynä esimerkiksi kuntoklubeihin, terveyshuoneisiin, kylpylään ja kauneussalonkeihin. Jokainen toimipiste tarjoaa erityisiä uinti- ja kunto-ohjelmia, jotka vastaavat seniorien, odottavien äitien, lasten, urheilijoiden ja liikuntarajoitteisten tarpeisiin.

Rockfonilta akustiset ratkaisut uima-allasalueille

Jokaisessa toimipisteessä uima-allasalueen koko on yli 800 neliömetriä. Suurin osa Atlantic Poolin toimipisteiden tarjoamista ohjelmista keskittyy uinnin, vesiliikunnan ja muiden vesiurheilulajien terveyshyötyihin. Monien erilaisten ryhmien palveleminen allasalueilla johtaa todennäköisesti korkeaan melutasoon, mikä on paitsi epämiellyttävää, aiheuttaa se myös turvallisuushuolia.

Melun ja kaikujen vähentämiseksi OOO Techglavstroy Contractorsin pääinsinööri Eugene G. Ostanin valitsi keltavalkoiset Rockfonin akustiikkapaneelit kohteeseen luodakseen optimaalisen uima-allasympäristön, joka on kaunis niin silmille kuin korvillekin.

Luottamuksen lisääminen keltaisella

Eugene kertoo, että tuotteen teknisten ominaisuuksien lisäksi päätös perustui suurelta osin myös tilan esteettisiin tarpeisiin. Rockfon Color-all® -tuotteiden laajan värivalikoiman ansiosta hän pystyi löytämään harmonisen värisekoituksen kullakin uima-allasalueella käytettäville katto- ja seinäpaneeleille. Suunnitteluun valittiin väriksi Stucco, jonka keltainen mattasävy hallitsee tilaa ja parantaa ilmapiiriä viihtyisämmäksi. Väriasiantuntija Sara Garantyn mukaan keltaisella värillä on pitkä aallonpituus ja kun ihmiset altistuvat sille, se saa olon tuntumaan itsevarmemmalta ja positiivisemmalta.

Toteuttamalla estetiikan ja mahtavan akustiikan yhdistävän suunnittelun, toimipiste on saanut tunnustusta paikallisten palkintojen, kuten "Made in Petersburg" ja "100 Best Russian Goods" kautta.

Atlantic Pool

Road to Turukhtannye Islands
6 building 2
198096
St Petersburg
Venäjä

Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all® - Rockfon® Boxer
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®
Käytetyt tuotteet:

Rockfon Sonar

Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®
Käytetyt tuotteet:

Rockfon Sonar

Käytetyt tuotteet:

Atlantic Pool -uimahalli

Sijainti:St. Petersburg, Russia
Tuotteet:Rockfon Color-all®, Rockfon® Boxer

Liittyvät kohde-esittelyt