Hyvinvointiin ja joustavuuteen perustuva toimistosuunnittelu

On tärkeää, että työpaikka edistää tuottavuutta. Tämän saavuttamiseksi ympäristön on edistettävä työntekijöiden hyvinvointia ja luotava tilaa yhteistyölle. Sen toteuttamiseksi L'Oréal otti yhteyttä sisustus- ja arkkitehtitoimisto Maison Sarah Lavoineen suunnitellakseen uuden toimistokampuksensa Pariisiin, Ranskaan.

Lopputuloksena on vaikuttava toimistotila, jossa on otettu huomioon useita tekijöitä varmistamaan työntekijöiden optimaaliset työolot. Uusi toimistosuunnittelu lähti liikkeelle L'Oréalin uudesta "dynaamisen toimiston" konseptista, jonka avulla jokainen työntekijä voi järjestää työpäivänsä tarpeidensa mukaan. Tilat on yhdistetty, jäsennelty ja järjestetty vastaamaan työntekijöiden odotuksia.

Toimiston toimintopohjainen suunnittelu antaa työntekijöille vapauden ja joustavuuden työskennellä milloin ja missä tahansa. Tämä luo tilaa epävirallisille tapaamisille ja ajatusten vaihdolle, joka viime kädessä lisää innovaatioita, luovuutta, yhteiskehittelyä ja tuottavuutta. Toimistotiloissa käytetään uusinta digitaaliteknologiaa, minkä avulla kaikki voivat työskennellä täysin vapaasti yksin tai muiden kanssa, sekä Pariisin toimistossa että maailmanlaajuisesti.

Akustista huippuosaamista ja kaunista muotoilua

Koska avaintekijä työntekijöiden menestykseen ja hyvinvointiin on työtilojen suunnittelu, valittiin uuteen pääkonttoriin Rockfon® Mono® Acoustic -ratkaisu. "Seine 62" -nimellä kulkeva uusi kampus kokoaa yhteen noin 2 000 työntekijää 48 000 m² alueelle. Rockfonin monoliittinen katto on antanut rakennukselle mahdollisuuden moderniin designiin ja samalla vähentänyt merkittävästi melua yleisissä tiloissa, kuten ravintolassa, toimistoissa ja aulassa.

Rakennuksen on suunnitellut BNP Real Estate, ja sillä on sekä "HQE exceptional" että "BREEAM excellent" -sertifioinnit. Niiden ansiosta L'Oréal on voinut luoda tuottavan ja järkevän työtilan sekä myös saavuttaa kunnianhimoiset ympäristötavoitteensa.

Moderni, digitaalinen ja joustava työtila varustettuna useilla avoimilla, modulaarisilla ja valoisilla tiloilla muodostaa täydellisen ympäristön lisätä yhteistyötä, kohtaamisia ja vuorovaikutusta. Tämä on suuri askel L'Oréalille kohti dynaamisempaa työtilaa, koska nykyään yli 500 ihmistä työskentelee "kohdentamattomilla" työpisteillä.

L'Oréalin pääkonttori

62 Quai Charles Pasqua
92110 Levallois-Perret
Ranska

L'Oréalin pääkonttori

Sijainti:Paris, France
Arkkitehti:DGM et Associés, B&B Architectes
Valokuvaaja:Sylvain Barthelemy
Tuotteet:Rockfon® Mono Acoustic
Reunamuodot:TE Elegant Render
Mitat:1200 x 1200

Liittyvät kohde-esittelyt