Akustinen mukavuus ja vihreä tietoisuus kestävillä materiaaleilla

Volkswagenin uusi City Studio on ensimmäinen askel uuteen vihreämpään visioon. Se auttaa tutustumaan yrityksen tulevaisuuden tuotteisiin e-malleina. Mustat akustiset sisäkatot toivottavat sinut tervetulleeksi uudessa studiossa ja auttaa luomaan hienon ilmapiirin. Akustiset alakatot eivät kuitenkaan luo pelkästään kauniita äänimaisemia, vaan ne ovat kestäviä ja täysin kierrätettäviä.

Saksalaisella automerkki Volkswagenilla on kaasupoljin pohjassa sen siirtyessä vihreään tulevaisuuteen liikkuvuudessa. Vihreä siirtymä heijastuu myös heidän uuteen näyttelytilaansa Kööpenhaminan sydämessä.

Volkswagen Denmarkin markkinointipäällikkö Martin Orthmann sanoo: "Olemme päässeet toivottamaan tanskalaiset tervetulleiksi uusiin tiloihin, joissa uusimpien sähköautomallien lisäksi voimme tarjota myös näkymän tulevaisuuden visioihimme liittyen sähköistettyyn liikkuvuuteen. Meille on ollut tärkeää luoda ympäristö, joka huokuu ainutlaatuisuutta ja luo oikean ilmapiirin. On tärkeää, että sinä vierailijana koet, että täällä on mukava olla ja haluat viettää kanssamme aikaa."

Alakatto, joka parantaa sisäilmastoa ja on ympäristöystävällinen

Ainutlaatuinen tunnelma puuverhoiltujen seinien ja Rockfon Color-all® -akustisten mustien alakattolevyjen kanssa saa ajoneuvon erottumaan joukosta. Musta akustiikkakatto luo kauniita äänimaisemia, koska se absorboi ääntä erittäin voimakkaasti ja vaimentaa ympäristön miellyttäväksi sekä vieraille että työntekijöille.

Volkswagen valitsi Rockfonin akustiset katot, koska yrityksen prioriteeteissa korkealla ovat vastuullisuus, kierrätys ja ympäristö. Nykyiset valkoiset kattolevyt korvattiin mustilla akustiikkalevyillä: "Kierrätykseen on keskitytty mahdollisimman paljon, ja siksi olemassa olevaa alakattojärjestelmää on käytetty tässä yhdistelmässä. Uusilla mustilla kattolevyillä huone saa aivan uuden ilmeen. Lisäksi vanhat valkoiset Rockfon-alakattolevyt on lähetetty kierrätykseen kierrätysjärjestelmämme kautta", kertoo Rockfonin projektimyyntipäällikkö Nicholai Max Gringer.

Kierrätysjärjestelmä antaa uuden elämän vanhoille katoille

Kierrätysjärjestelmä on huolehtinut käytöstä poistetuista kivivillalevyistä. Ne on palautettu tuotantoon, jossa ne muutetaan uusiksi tuotteiksi. Tämän menettelyn avulla Rockfon voi minimoida jätteet ja tuoda uusille omistajille ison hymyn kasvoille. "Tukeaksemme kestävää kehitystä päätimme hyödyntää Rockfonin kierrätysjärjestelmää, jotta "vanhat" katot voivat saada uuden elämän jossain muualla. Tämä on Volkswagenille tärkeä avaintekijä, jotta voimme tehdä nyt sen minkä voimme", Martin Orthmann Thorsen sanoo.

Uusien tilojen muutosta johtanut projektipäällikkö Niels Fæster Multiworkista toteaa: "Tässä projektissa olemme hyötyneet Rockfonin tarjoamasta sparrauksesta ja kapasiteetista. Toimittajana heillä on ollut juuri oikeat painoarvot eri asioille. Sen lisäksi, että he suosittelivat kierrätysohjelmaa, he ovat myös tarjonneet erikoiskokoisia levyjä ja toimitusajan, joka tukee suunniteltua prosessia, jotta Volkswagen City Studio voi nyt aloittaa toimintansa ja toivottaa vieraat tervetulleiksi."

VW showroom -Teollisuuden talo

Vesterbrogade 1A
1620 København
Tanska

Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:
Käytetyt tuotteet: Rockfon Color-all®, 1600 x 600
Käytetyt tuotteet:

VW showroom - Teollisuuden talo

Sijainti:Kööpenhamina, Denmark
Pääurakoitsija:Nicholai Gringer
Tuotteet:Rockfon Color-all®
Mitat:1600 x 600

Liittyvät kohde-esittelyt