Entistä paremmat Rockfon® Eclipse™ -saarekkeet kirkastavat huonetilan uuden erittäin valkoisen pintansa ansiosta

11. tammikuuta 2017

Arkkitehtien unelmat yhdenmukaisesta sisustussuunnittelusta toteutuvat uusien entistä parempien reunattomien Rockfon Eclipse saarekkeiden avulla.

Rockfon Eclipse® Islands asennettuna avotoimistoon IIH Nordic, Copenhagen, Denmark

Rockfon Eclipse® Islands asennettuna avotoimistoon IIH Nordic, Copenhagen, Denmark

Päästä valo sisään

Huonetilan ominaisuuksien korostamiseksi ja tuomiseksi esiin Rockfon on vaihtanut nykyisen Rockfon Eclipse  pinnan erittäin valkoiseksi Rockfon Blanka®  pinnaksi.

Näin saadaan aikaan lisäarvoa, koska reunattomat saarekkeet heijastavat päivänvaloa huonetiloihin ja parantavat huonetilojen akustiikkaa. Kun valo heijastuu ja hajoaa paremmin,  energiaa säästyy, kun päivänvalo käytetään hyödyksi tehokkaammin.

Lisäksi Rockfon Eclipse  levyjen pinta on entistä kestävämpi, koska Rockfon Blanka  pinta on antistaattinen. Siksi Rockfon Eclipse  saarekkeiden käyttöikä on pidempi, koska ne eivät vedä likaa puoleensa ja kestävät kulumista paremmin. 

Terävämpi vaikutelma

Vanha viisto B reunamuoto on saanut seuraajan. Rockfon Eclipse  alakattolevyissä on nyt moderni, pelkistetty A reunamuoto, joten huonetilan visuaalisuus korostuu.

Saarekkeet valitaan usein akustiikan säätämiseksi, kun halutaan pelkistetyn modernia muotokieltä. Entistä parempi Rockfon Eclipse täyttää nämä vaatimukset puhtaan A reunamuotonsa ja tyylikkään erittäin valkoisen pintansa avulla.

Rockfon Eclipse  alakaton ulkoasun kohentamiseksi on kehitetty uusi ripustusjärjestelmä, joka saa akustisen ratkaisun näyttämään tyylikkään raikkaalta.

Määrän voi valita vapaammin

Asiakkaiden pyynnöstä Rockfon on pienentänyt Rockfon Eclipse  saarekkeissa tarvittavien alakattolevyjen vähimmäistilausmäärää. Aikaisemmin Rockfon Eclipse  alakattolevyjä toimitettiin neljään saarekkeeseen riittävissä pakkauksissa. Nyt saatavana on myös kahden saarekkeen pakkauksia. 

 

Uutiset