Rockfon® Mono® Acoustic: Enemmän kuin pelkkä alakatto

6. maaliskuuta 2017

Yhtenäinen arkkitehtuuri edellyttää pinnoilta eheyttä ja ilmaisuvoimaa. Modernit rakennukset puolestaan vaativat erinomaista akustiikkaa, toiminnallisuutta ja joustavuutta. Rockfon® Mono® Acoustic yhdistää nämä vaatimukset uskomattomin tuloksin.

Shape Your World, Rockfon Mono Acoustic, campaign brochure
Puerto Venecia shopping retail ROCKFON Mono Acoustic TE 2012

Ostoskeskus Puerto Venecia, Espanja, Rockfon Mono Acoustic

The Word,United Kingdom,South Shields,1.100m²,Steve Dickson,Senior Director at Faulkner Browns Architects,Daniel Reilly at Reilly Ceiling and Drywall,Ben Clarkson,Group Photographer for Bowmer and Kirkland,ROCKFON® Mono® Acoustic

The Word, National Centre for the Written Word, South Shields Library, UK, Rockfon Mono Acoustic saumaton kattojärjestelmä

SDU Det Teknologiske fakultet,DK,Odense,C. F. Møller A/S,Bygningsstyrelsen,Svend Christensen,ROCKFON Mono Acoustic

Tockfon Mono Acoustic asennettuna University of Southern Denmark pääaulaan

Uusi Rockfon Mono Acoustic -tuotesukupolvi on enemmän kuin pelkkä alakatto. Se on pintaratkaisu, joka korostaa yhtenäisen suunnittelun kauneutta ja tarjoaa lukemattomia käytännön etuja. Tässä vain viisi niistä:

  • Entistä sileämpi: Uusi marmorijauheesta valmistettu akustiikkamassa tekee pinnasta sileämmän ja hienostuneemman. Se viimeistelee tilan kuin tilan.
  • Valoisampi ja valkoisempi: Uuden pinnan valon heijastavuus on jopa 87 %, mikä luo miellyttävän työympäristön. Erittäin valkoisen pinnan L-arvo on 94,5.
  • Kaikkiin tiloihin ja hankkeisiin: Rockfon Mono Acoustic sopii sekä suuren että pienen mittakaavan hankkeisiin, koska se voidaan asentaa seiniin tai alakattoon saumattomasti, kehyksenä tai saarekkeena. Se on ihanteellinen valinta niin kauppakeskuksiin, toimistoihin, oppilaitoksiin kuin julkisiin tiloihinkin.
  • Monipuolinen: Voidaan asentaa viistoksi, suoraksi tai kaarevaksi joko listajärjestelmään tai suoraan rakenteisiin niin alakattoon kuin seiniin.
  • A-luokan (αw:0,90–1,00) äänenvaimennus: Järjestelmä korvaa muut äänenvaimennusmateriaalit ja korostaa tilaratkaisun eheyttä.

Sertifioitujen asentajiemme verkosto tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua ja teknistä tukea paikan päällä, jotta sijoituksesi arvo säilyy.

Kun alakaton ilmeellä on merkitystä, Rockfon® Mono® Acoustic on oikea valinta.

Uutiset