Uusi Chicago Metallic™ -seinä- ja kannatusosa T-listajärjestelmiin

13. toukokuuta 2019

Helpotusta asennustöihin. Uudessa Grid-uutiskirjeessä keskitytään erityisesti uuteen Chicago Metallic™ -seinä- ja kannatusosaan T-listajärjestelmiin. Kehittämämme uusi kaksitoiminen kannake auttaa siltaratkaisujen ja liitäntöjen rakentamisessa.

Chicago Metallic™ -seinä- ja kannatusosa T-listajärjestelmiin.

Chicago Metallic™ -seinä- ja kannatusosa T-listajärjestelmiin.

Liitännät

Uusi ja helppokäyttöinen T-listajärjestelmien seinä- ja kannatusosa mahdollistaa pienten muutosten tekemisen listan asentoon sen kulmia asetettaessa, ja tekee sen asettamisesta seinää tai toista T-listajärjestelmää vasten huomattavasti entistä helpompaa. 

Siltaratkaisut

Rockfon-järjestelmiin erinomaisesti optimoitu kannatusosa mahdollistaa T-listajärjestelmien kiinnittämisen eri paksuisiin paneeleihin ja eri kokoisiin kiinteistötekniikan integrointeihin erittäin helposti.

Tutustu ja totea itse

Uuden T-listajärjestelmien seinä- ja kannatusosan julkaisemisen myötä olemme myös päivittäneet kaksi asennusvideotamme, Rockfon® System T24 X DLC™- ja Rockfon® System T24 X™ -videot. Uusimmalla Rockfon System T24 X -asennusvideolla näet myös toisen tärkeä uutuuden Rockfon-tuotevalikoimassa, uuden Chicago Metallic™ X-reunamuotoveitsen.

Tutustu myös muihin asennusvideoihin, kuten uuteen Rockfon® System VertiQ C Wall™ -videoon.

Pysy kuulolla

Liity uutiskirjeen tilaajaksi, jotta saat tietoa kaikista Chicago Metallic™ -listoihin liittyvistä uutuuksista. 

Uutiset