Akustiikkalevyt luovat maalaistunnelmaa toimistoympäristöön

22. marraskuuta 2021

Heinältä tuoksuvat akustiikkalevyt, joiden pinnassa on luonnonkukkia, sopivat täydellisesti maatalouteen erikoistuneen viestintätoimisto AgriKomin toimistoympäristöön. Siksi juuri nämä Rockfon Senses -akustiikkalevyt koristavat nyt tämän avotoimiston maisemaa. Ääntä vaimentavat kivivillalevyt varmistavat miellyttävän akustiikan ja lisäävät tilaan maalaistunnelmaa kuivattujen kasvien avulla.

Innovatiivinen akustiikkalevy koristaa AgriKomin toimistoa

Innovatiivinen akustiikkalevy koristaa AgriKomin toimistoa

1/1

Kunnianosoitus luonnolle

Itävaltalainen valmistaja Organoid toimittaa kuivattujen kasvien ja kukkien kalvon, joka muuttaa Rockfon Sensesin melkein eläväksi. Koristekalvo on laadukas ja osa kukista on aseteltu siihen käsin. AgriKomissa akustiikkaratkaisuun valittiin värikkäitä luonnonkukkia ja heinää, jotka yhdessä saavat aikaan hienovaraisen tuoksun:

”Akustiikkalevy auttaa parantamaan avoimen toimistoympäristömme akustisia haasteita. Ammattimainen sparraus ja paljon puhelimessa puhumista on luonnollinen osa jokapäiväistä elämäämme’’, sanoo Jacob Teilmann Andersen, AgriKomin toimitusjohtaja. Hän jatkaa:

"Sen lisäksi, että äänimaisemaa on parannettu, on hienoa, että levyn ulkonäkö yhdistyy luontoon. Se toimii hyvin täällä toimistoympäristössä. Akustiikkalevy on helppo ripustaa seinälle ja samalla lisätä hieman luontoa toimistoon keskellä kaupunkia.”

Voidaan sanoa, että akustiikkalevyt näyttävät taiteelta, vaikka se ei todellakaan ole niiden päätarkoitus. Mutta nämä kauniit levyt ovat täydellisen paksuisia ja niitä on mukava katsella. Samalla ne huokuvat laadukkuutta ja luonnollista rauhaa parantaen akustiikkaa.

Wallpaper Organoid
1/1
1/1
1/1
Sen lisäksi, että äänimaisemaa on parannettu, on hienoa, että levyn ulkonäkö yhdistyy luontoon. Se toimii hyvin täällä toimistoympäristössä.

Jacob Teilmann Andersen

TOIMITUSJOHTAJA

Aiheeseen liittyvät artikkelit