Ratkaise sisätilojen akustiset haasteet joustavien tuotteiden avulla

Hyvinvointi ja viihtyvyys ovat sisustuksessa etusijalla. Lue lisää, miten ratkaiset akustiikka- ja suunnitteluhaasteet seuraavassa sisustusprojektissasi.

Rockfon Canvan avulla luodaan akustisia vyöhykkeitä

Rockfon Canva -tilanjakaja luo joustavia vyöhykkeitä sisätiloihin.

Toiminnallisten ja esteettisten sisätilojen luominen  

Modernin toimistosuunnittelun ydin on hyvinvointi. Tämän uuden trendin mukaan sisätilat ovat toiminnallisia, strategisia ja esteettisesti miellyttäviä. Siirtyminen yksilöllisistä tiloista joustaviin ja avoimiin tiloihin on helppoa.

Tällaisessa "ihmiskeskeisessä" suunnittelussa työntekijöille luodaan heidän tarpeitaan parhaiten palveleva työtila. Tämän takia työympäristön on toimittava useissa eri tarkoituksissa. Siellä on oltava muunneltavia ja esteettisiä elementtejä, ja sen pitää olla helposti puhdistettava terveyden ja hygienian varmistamiseksi.

Kun ihmiset puhuvat avokonttorista, se kuulostaa usein negatiiviselta ja huonolta kokemukselta. Tilasta, jossa on vaikeaa keskittyä ei-toivotun melun takia.

Näiden huonojen kokemusten välttämiseksi on tärkeää tehdä 'hyvästä akustiikasta' suunnittelun keskipiste. Tämä tarkoittaa, että uudentyyppisen toimistosuunnittelun tulee helpottaa yhteistyötä, mutta samalla on panostettava myös yksityisyyteen. 

"Olemme Rockfonilla keskittyneet paljon parempaan mukautuvuuteen uudessa akustisessa valikoimassamme, jonka tuotteet ovat modulaarisia, mukautettavia ja irrotettavia. Tämä antaa suunnittelijoille vapauden luoda akustista tasapainoa ja mahdollistaa muunneltavan kokoonpanon maailmassa, jossa muutos on jatkuvaa ja mukautuvuus on välttämätöntä.", sanoo Christian Klinge, Rockfonin innovaatiojohtaja.   

Tätä varten olemme kehittäneet uusia akustisia ratkaisuja, joissa keskitytään mukavuuteen, joustavuuteen ja muunneltavuuteen.

Uudet joustavat akustiikkaratkaisut luovat tasapainoa  

Rockfon® Canva: joustavuutta sisustukseen

Toimistosuunnittelun on sopeuduttava erilaisiin tiloihin ja toimintoihin. Yhdessä tanskalaisen Akuart-suunnitteluyrityksen kanssa on kehitetty Rockfon Canva. Tuote, jossa yhdistyvät esteettisyys ja erinomainen äänenvaimennus, moderni muotoilu ja virheetön akustiikka.

Akustinen taideteos, joka tuo mukanaan joustavuutta

Tuotepäällikkömme Marie Oskarsson kertoo Canva-tuotteesta:

"Canva-tuoteperheessä on luokkansa paras äänenvaimennus. Se luo virheettömän akustisen ympäristön, jossa ihmiset voivat viihtyä ja keskittyä. Canva on täydellinen taideteos parhaalla palonkestävyydellä ja se mahdollistaa älykkään tavan luoda joustavia, hyvän olon tiloja."

Rockfon Canva Office Environment #3

Rockfon® Lamella: luonnonelementtien ja akustisen huippuosaamisen yhdistelmä 

Rockfon Lamellassa yhdistyvät puun kauneus ja Rockfonin kivivillasta valmistetut ääntä vaimentavat paneelit, joiden avulla luodaan luonnon inspiroimia rauhallisia sisätiloja. Kokovalikoima ja erilaiset puuviilut - lämpimästä kultaisesta maanläheiseen tummaan - takaavat Lamellaan suunnitteluvapauden, sillä vakiomuotoisessa seinämoduulissa on yli 650 000 yhdistelmävaihtoehtoa.

"Rockfon Lamella antaa arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille mahdollisuuden määritellä hyvin erityisiä malleja pienissä erissä, aikataulussa ja budjetissa. Tähän asti on ollut mahdotonta luoda uniikkeja ratkaisuja suhteellisen pieniin määriin - asiakkaiden on ollut pakko valita samat standardoidut paneelit, joita käytetään rakennusmarkkinoilla. Tämä tarkoitti heikkolaatuisia materiaaleja: MDF-levyjä ja polyesteriä, eikä suunnittelun ollut vapautta. Lamella muuttaa tämän kaiken - voit luoda ainutlaatuisia visuaalisia rytmejä erilaisiin tiloihin", sanoo Rockfonin tuotepäällikkö Sven van Ool. 

Rockfon® Senses: lisää modernia ja luonnollista tunnelmaa suunnitteluun

Rockfonin tuotepäällikkö Megan Thorn kuvailee alla tarkemmin tuotetta ja miten sen avulla tuodaan helposti pala luontoa sisätiloihin.

"Rockfon Senses on erittäin helppo sisällyttää suunnitteluun. Seinäpaneelit ovat saatavilla viidellä eri luonnollisella viimeistelyllä - raikkaista kevätkukista herkkiin pudonneisiin lehtiin tai kuvioituihin alppiheiniin. Kun olet valinnut tilaan sopivan akustiikkalevyn pinnan, asennus vie vain muutaman minuutin. Se on yhtä helppoa kuin taulun ripustaminen seinälle. Plug and play. Lisää pala luontoa tilaan ja nauti rauhallisesta ja tasapainoisesta ilmapiiristä, jota akustiikkalevyt tarjoavat äänenvaimennusominaisuuksillaan."

Luo sisätiloihisi raikas tuulahdus Rockfon Senses -akustisilla seinäpaneeleilla. Ne on valmistettu mm. tuoksuvista kukista, heinistä ja alppiniityn lehdistä. Akustiset paneelit vangitsevat luonnon kosketeltavan kauneuden sekä vähentävät ei-toivottua melua. Pinta on suunniteltu orgaanisista materiaaleista ja valmistettu käsityönä luonnollisen näköiseksi.

Senses Close up - Mix