Tervetuloa teatteriin

Jos haluat täydentää huvipuistovierailusi Plopsassa, voit majoittua tähän hämmästyttävään hotelliin, joka on täynnä Studio 100 -hahmoja, kuten Maija Mehiläinen, Samson & Marie ja Gnome Plop. Astuessasi sisään hotellin komeaan aulaan kohtaat nämä TV-tähdet täysikokoisina nukkeina kurkkimassa alas kerroksista. Kun katsot ympärillesi, näet kauniin teatterin, jonka punaiset plyysituolit ja vaikuttava kattomaalaus henkivät ylellisyyttä. Kattoon on asennettu Stuccon värinen Rockfon Color-all® -akustiikkalevy, mikä lisää designiin estetiikkaa. Piilotettu D-reunainen ripustusjärjestelmä ei ole näkyvissä ja se lisää ratkaisun erityisen ylellistä ulkonäköä.

Teemaan sopiva muotoilu

Studio 100:n suunnittelija ja luova johtaja Piet De Koninch on aivot Plopsan nähtävyyksien ja huvipuistojen takana. Plopsan Hotel De Pannen suunnittelu on myös hänen tuotantoaan. Hän sai innoituksensa teemasta "musiikki ja teatteri", mutta otti myös toteutettavuuden mukaan suunnitteluun.

Ruokailu tähtitaivaan alla erinomaisella akustiikalla

Hotellissa on kaksi baaria ja ravintola, joissa asiakkaat voivat tavata vaikka drinkkien äärellä. Buffetravintola Le Grand Buffetissa on intiimi ja lämmin tunnelma hiilenväristen Rockfon Color-all® -akustiikkalevyjen ansiosta. Ne luovat tilaan luolamaisen tunnelman samalla kun integroitu valaistus saa aikaan tähtitaivaan. Katto ei siis pelkästään lisää tunnelmaa, vaan myös takaa miellyttävän akustiikan ruuhkaiseen paikkaan. Näin kaikki pääsevät nauttimaan herkullisen illallisen tähtien alla vauhdikkaan  huvipuistopäivän jälkeen.

Plopsa Hotel

De Pannelaan 68
8660 De Panne
Belgia

Plopsa Hotelli

Sijainti:De Panne, Belgium
Arkkitehti:Piet De Koninck
Pääurakoitsija:Pascal De Man
Asentaja:Van Hulle Bouwservice, Tielt
Valokuvaaja:Bart Gosselin
Tuotteet:Rockfon Color-all®
Reunamuodot:D
Mitat:600 x 600, 900 x 900

Aiheeseen liittyviä tapaustutkimuksia