order-bucketParempaa elämänlaatua

Kivivillalla on termisiä ominaisuuksia ja se myös vaimentaa ääntä sekä värähtelyä. Se on mukavan ja terveellisen asumisen tae. ROCKWOOL-eristeet vaimentavat rakennusten läpi kulkevaa ääntä. Rockdelta-tuotteet vaimentavat maateitse kulkevaa ääntä ja junien aiheuttamaa värähtelyä. Ääntä vaimentavat Rockfon-alakatot tekevät huoneista mukavampia ja auttavat meitä viestimään tehokkaammin.

Ihmiset haluavat asua terveellisessä ympäristössä. Sisäilmasto on yhtä tärkeä kuin ulkona vallitsevat olosuhteet. Lämpötila, ilmanlaatu ja akustiikka ovat tärkeässä roolissa terveellisen sisäympäristön luomisessa. 

Kertomuksia ajattelutavoistamme

Kivivilla parantaa nykyään ihmisten työtä ja hyvinvointia monella eri tavalla. Tuotteemme rikastuttavat ihmisten elämää, parantavat tuottavuutta ja tekevät ympäristöstä kauniimman.

Tiesitkö tätä?

Hyvin suunnitellut ja rakennetut rakennukset edistävät terveyttä, luovat mukavan ympäristön ja parantavat keskittymis- ja suorituskykyämme.  Rakennukset todella vaikuttavat ihmisten hyvinvointiin. Asumisolojen laatu riippuu siitä, kuinka tehokkaasti rakennus tukee asukkaita ja kuinka hyvin sopivan sisäilmaston ylläpito onnistuu. 

Käyttökohteita

rockfon