Tunnelmallisen surround-äänen parantaminen

Yksi Iso-Britannian johtavista elokuvaketjuista, Cineworld, jatkaa kasvuaan avaamalla uusia monisalisia elokuvateattereita kansallisesti ja laajentamalla jo olemassa olevia tiloja ikimuistoisten ja jännittävien kokemusten luomiseksi elokuvissa kävijöille. Rockfon-alakattotuotteet on otettu käyttöön eri puolilla sijaitsevissa rakennuksissa niiden ylivoimaisten akustisten ominaisuuksien vuoksi.

Minkä tahansa elokuvasalin sisustus on olennainen osa kävijäkokemusta ja hyvä akustiikka on välttämätöntä, jotta elokuvan äänet saadaan selkeästi kuuluviin ja kävijöiden nautittavaksi. Rockfon Color-all® hiilenväriset akustiikkalevyt asennettiin saleihin parantamaan tunnelmallista surround-ääntä, jonka elokuvateatteriketju tarjoaa ylpeänä asiakkailleen.

Hiilenvärinen mattamusta luo tumman ympäristön, jota tarvitaan estämään projektorin valon heijastumat kankaalle. Akustiikkalevyt asennettiin tietyssä kulmassa seiniin nähden, että saatiin luotua dramaattinen timanttivaikutus.

Värien avulla luodaan erityistä tunnelmaa

Rockfon Color-all -levyt valitsi käyttöön pääurakoitsija Britannia Constructionin kehitysjohtaja Philip McCabe, joka sanoi: "Rockfon Color-all -akustiikkalevyt ovat ihanteellisia tämäntyyppiseen projektiin. Ne täyttävät kaikki elokuvateatterin akustiikkaan ja suunnitteluun liittyvät korkean teknologian vaatimukset."

Akustisissa paneeleissa on kivivillaydin ja päällä sileä, matta fleece-pinta, joka saa aikaan pitkäkestoisen värin. Rockfon Color-all -valikoiman ratkaisut on saatavana kattolevyinä ja paneeleina. Valikoimassa on 34 inspiroivaa väriä, mikä helpottaa yksilöllisen sisustuksen luomista. Color-all -tuotteet tarjoavat kaikki Rockfonin akustiikkaratkaisujen tunnetut edut, mukaan lukien korkeimman A-luokan äänenvaimennuksen ja A1-luokan paloluokituksen.

Nopea asennus ja helppo integrointi

Kattourakoitsija David Gardiner D&G Ceilings -yrityksestä asensi värilliset akustiikkalevyt uusiin Cineworld-saleihin käyttäen mustaa Chicago Metallic T24 2890 listajärjestelmää. Se on ihanteellinen järjestelmä asennuksille, jotka voisivat muuten olla hankalia, kuten David kertoo: "Salien katot ovat aina kaltevia ja niiden ripustussyvyys voi olla jopa 6 000 mm, minkä vuoksi ripustusvaijerien asentaminen on erittäin työlästä. Chicago Metallic T24 2890 -listajärjestelmän pääkiskon 1800 mm keskus tekee asennuksesta paljon nopeampaa. Katot näyttävät upeilta ja Cineworld on erittäin tyytyväinen valmiiseen työhön.’’

Listajärjestelmä mahdollistaa myös talotekniikan helpomman integroinnin, koska ripustimien välinen etäisyys on suurempi. Rockfon System T24 XL -järjestelmä avaa myös enemmän suunnittelumahdollisuuksia suurempien moduulikokojen käyttöön, korostaen entisestäänkin kivivillaisten alakattolevyjen hyötyjä.

Lisäksi jokaisen uuden elokuvateatterikompleksin eteiseen asennetaan Rockfon Artic -alakattolevyt. Artic on edullinen 15 mm paksu levy, jossa on sileä valkoinen pinta optimaalisen valon heijastuksen saavuttamiseksi. Katto auttaa luomaan viihtyisän ja nykyaikaisen ilmeen uusiin elokuvateattereihin. Artic-alakatot tarjoavat vähintään C-luokan äänenvaimennuksen ja niillä on korkein A1-luokan paloluokitus. Levyt on helppo asentaa käyttäen joko osittain piiloon jääviä tai näkyvissä olevia listajärjestelmiä.

Cineworld

Gloucester Quays Outlet Centre
Merchants' Rd, Gloucester
GL1 5SH
Yhdistynyt kuningaskunta

Rockfon Color-all -akustiikkalevyt ovat ihanteellisia tämäntyyppiseen projektiin. Ne täyttävät kaikki elokuvateatterin akustiikkaan ja suunnitteluun liittyvät korkean teknologian vaatimukset

Philip McCabe

PÄÄURAKOITSIJA BRITANNIA CONSTRUCTIONIN KEHITYSJOHTAJA
1/6

Cineworld

Sijainti:Gloucester, Yhdistynyt kuningaskunta
Arkkitehti:Principal Contractor - Britannia Construction
Asentaja:D& G Ceilings Cheltenham
Valokuvaaja:Wayne Hutchinson Photography
Tuotteet:Rockfon Color-all®, Rockfon® Artic

Liittyvät kohde-esittelyt