Olemme tehneet videon Rockfon System T24 A -alakattojärjestelmän asennuksesta

22. toukokuuta 2020

Olemme useiden vuosien ajan pyrkineet näyttämään läheltä ja yksityiskohtaisesti, kuinka akustiset kattojärjestelmät asennetaan täydellisesti. Nyt voimme ylpeinä ilmoittaa, että olemme lisänneet myös Rockfon System T24 A -asennusratkaisun videokirjastoomme.

Rockfon System T24 A

Rockfon System T24 A on 24 mm leveä näkyville jäävä listajärjestelmä eli akustiikkalevyt lepäävät listojen päällä, eikä levyjen reuna työnny esiin.

Alakattojärjestelmä on monipuolinen. Se voidaan asentaa alakattoon käyttämällä Chicago Metallic™ T24 click 2890 -listoja. Napsautusjärjestelmän avulla se on todella helppo asentaa sekä tarvittaessa irrottaa tai asentaa suoraan välipohjaan asennuskiinnikkeiden avulla.

Tämän akustisen alakattojärjestelmän käytännöllinen ominaisuus on, että kaikkien T-kannatusprofiilien korkeus on 38 mm, joten alakatosta tulee vakaa ja kiinteistötekniikka on helppo integroida.

Järjestelmän kohokohdat:

  • Alakattojärjestelmä, jossa on 24 mm leveät, näkyvät listat
  • Nopea ja helppo asennus
  • Pääkannatus- ja välilistojen 38 mm:n korkeus helpottaa kiinteistötekniikan integroimista
  • Kaikki levyt voidaan purkaa ja ripustimia tarvitaan vähemmän, joten yläpuoliseen kiinteistötekniikkaan päästään käsiksi nopeasti ja helposti.

Lataa Rockfon System T24 A asennustiedot.

3D asennusvideo

Jotta voimme tallentaa Rockfon System T24 A -ratkaisun asennuksen yksityiskohdat, olemme luoneet 3D -asennusvideon. Näet sekä ripustusjärjestelmämme että alakattolevyjemme koko asennusprosessin alusta. Kuten muutkin asennusvideomme, Rockfon System T24 A -ratkaisun video tarjoaa korkeatasoista visuaalista ohjausta.

Tutustu Rockfon System T24 A -ratkaisuumme ja katso kuinka helppoa sen asennus on.

RFN-EA, wall bracket on a w-profile wall angle, accessories, chicago metallic, rockfon
01 tammikuuta 0001

Rockfon® System T24 A™

Alakattojärjestelmä, näkyvä 24 mm:n listajärjestelmä

Mitä saat?

  • Erinomaisen työkalun järjestelmäkuvauksiemme lisäksi, joka näyttää asennustiedot videon avulla
  • Korkeatasoista visuaalista opastusta
  • Asennusprosessin täydellisen kuvauksen

3D -asennusvideokirjasto

Päivitämme jatkuvasti asennusvideokokoelmaamme ja muuta videosisältöä, joten muista seurata meitä YouTube-kanavallamme klikkaamalla tilauspainiketta.

Täältä löydät muut asennusvideomme: