order-bucket

Estetiikka ja muotoilu

Kaunis muotoilu voi saada ihmisen liikuttumaan tai inspiroitumaan. Taiteellisen vision muuttaminen todeksi vaatii joustavia ja kestäviä materiaaleja sekä tyylin, mukavuuden ja ensiluokkaisen viimeistelyn välistä tasapainoa.

Estetiikka ja muotoilu

Esteettisesti miellyttävä muotoilu voi herättää tunteita tai inspiroida rakennuksen tai muotoilun kauneutta ihailevia ihmisiä. Aikaisempien sivilisaatioiden tavoin myös me tiedämme, että esteettisellä muotoilulla on merkitystä. Se voi vaikuttaa tunteisiimme tai hyvinvointiimme.

Muotoilun estetiikka

Muotoilu on abstraktin vision tietoista toteuttamista, jonka lopputulosta arvostetaan sen kestävyyden, käytännöllisyyden ja kauneuden vuoksi.  Tyyliä, mukavuutta ja ensiluokkaisia ratkaisuja yhdistelemällä voidaan luoda elegantteja ja ihastuttavia tiloja. 

Muotoilun vaikutus

Vuonna 2017 julkaistun verkkotutkimuksen vastaajista 73 % uskoi kauniin arkkitehtuurin parantavan yhteisön dynamiikkaa. Tulos ei ole yllättävä, sillä 85 % väestöstä sanoo ympäröivän arkkitehtuurin muotojen ja laadun vaikuttavan heidän mielialaansa.

Esteettisen arkkitehtuurin toteuttaminen

Taiteellisen ilmaisun ja esteettisen muotoilun muuttaminen todeksi vaatii joustavia ja vankkoja materiaaleja, jotka tuovat taiteelliset yksityiskohdat esiin sekä vaalivat käyttäjien terveyttä ja turvallisuutta.

85 % väestöstä sanoo ympäröivän arkkitehtuurin ulkoasun ja laadun vaikuttavan heidän mielialaansa.

Tuotesuositukset

Akustiikkaratkaisumme auttavat luomaan mukavia ja kauniita tiloja, joista käyttäjät voivat nauttia niin visuaalisen ilmeen kuin sisäympäristönkin puolesta. Laajaan valikoimaamme kuuluvat erilaiset reuna-, mitta-, väri- ja muotovaihtoehdot auttavat arkkitehteja luomaan tiloja, joista ihmiset voivat nauttia sekä silmillään että korvillaan. 

SE, Stockholm Station, Leisure, Metro station, Rockfon Mono Acoustic, TE

Asiakaskertomukset

Tutustu referenssigalleriaamme niin näet, missä projekteissa olemme olleet mukana. Inspiroidu kauniista tiloista, joita on rakennettu ympäri maailmaa.

Näytä lisää

Muita tuotteiden etuja

rockfon